Håper spillerne slår tilbake

Tross skuffende 1–3 mot Stoke på onsdag, er Brendan Rodgers optimistisk før Queens Park Rangers-kampen søndag.

– Det er ingen tvil om at vi må være mer konsekvente, sa 39-åringen på dagens pressekonferanse på Melwood.

Nordiren innrømmer at Stoke-kampen var en nedtur, og forklarer at samtlige i garderoben var frustrerte.

– Vi har vist at vi på en god dag kan matche ethvert lag i ligaen, og deler av prestasjonen vår på banen denne sesongen har vært enestående, men vi er nødt til å holde det nivået over lengre perioder – og det er noe vi sliter med.

Manageren ser allikevel positivt på tiden som kommer.

– Realiteten i så store klubber som denne, er at en går inn mot kamper og forventer å vinne hver eneste gang, hjemme og borte.

– Mot Queens Park Rangers er jeg sikker på at spillerne vil komme med en reaksjon. Det er noe de har gjort veldig bra i år – etter et skuffende resultat, slår de normalt veldig godt tilbake.

– Vi var skuffet på onsdag. Jeg har analysert kampen, og arbeidskapasiteten og intensiteten vår var bra, men øyeblikkene som avgjorde kampen gikk ikke vår vei – og det var det som skuffet oss.

Han forklarer at mye handler om omstilling før søndag.

– Spillerne kommer til å være fokuserte. Vi vet at også QPR kjemper for hvert eneste poeng, men vi er bare nødt til å dra dit og vinne kampen.

De tre siste kampene har endt med ustabile tre seire og tre tap. Å bli konsekvent gode er ifølge manageren det han jobber mest med om dagen.

– Vi har spilt veldig bra mange ganger denne sesongen, og allikevel ikke plukket poengene vi har håpet på. Dersom man virkelig skal utfordre lagene i toppen, er man helt nødt til å være konsekvente og få ting til å stemme. Det er noe, nå som vi går inn mot et nytt år, forhåpentligvis kan gjøre.

Mener Redknapp vil gjøre godt for QPR

Liverpool går inn mot helgens runde som favoritter mot Queens Park Rangers, selv om ingen ble imponert av det gjestene presterte på Britannia for to dager siden.

London-klubben er nemlig helt sist i Premier League, med kun ti poeng etter 19 seriekamper denne sesongen. Brendan Rodgers tror imidlertid at ting kommer til å snu for laget som forrige sesong slo de røde 3–2 på Loftus Road.

– I Harry (Redknapp) har de den beste mannen til å redde dem ut av situasjonen laget er kommet opp i. Han dro til Tottenham i en vanskelig tid, og gjorde en briljant jobb i løpet av noen år.

– Han har nå kommet inn, og han vet godt hvordan han vil ha det. Jeg tror ikke januar kan komme fort nok for hans del, forteller Liverpool-sjefen.

– Vi vet at det blir en vanskelig kamp, men vi er svært fokuserte i denne perioden fordi vi vet den er viktig for oss. Vi hadde et strålende resultat og prestasjon mot Fulham. Vi skuffet i midtuka, men man må slå tilbake og det er noe vi har tenkt å gjøre denne helga.

– Dette er en sånn type liga hvor lagene som ligger i bunn ikke er noen kasteball. Det blir en tøff kamp for oss, men vi fokuserer kun på oss selv – og vi vet at dersom vi spiller opp mot vårt beste, er sjansen for seier veldig stor.