Har ikke gitt opp håpet om topp fire

Liverpool har fortsatt ikke vunnet en eneste ligakamp denne sesongen, men Brendan Rodgers har likevel ikke gitt opp håpet om en topp fire-plassering.

- Min jobb startet den dagen jeg kom til klubben. Det er ikke tvil om at vi har hatt noen vanskelige kamper nå i starten, og våre tre hjemmekamper ville alltid bli vanskelige. Men det er fortsatt 99 poeng å spille om. Jeg tror at du vil komme blant de fire beste om du kaprer over 70 poeng. Så det betyr at vi trenger 68 poeng fra våre gjenstående kamper. Vi tåler kanskje 10 kamper hvor vi har problemer, sier Liverpool-manageren til The Guardian.

- Det er ikke noen som helst tvil om at det vil være litt av en prestasjon om vi klarer å kvalifisere oss for Champions League nå, men i mitt arbeidsliv – og det er noe jeg selger til spillerne – er det dette vi må jobbe mot. Målet er å vinne ligaen, og klarer du ikke det er målet å komme så høyt på tabellen som mulig. Henger vi med frem til januar, vil vi bli bedre i annen halvdel av sesongen, spår Rodgers.