Hearts fornøyd med trekningen

Skottenes manager tror laget har lært av forrige sesongs tap mot Tottenham, og forsikrer om at de har tro på avansement. Han er glad hjemmekampen blir spilt på Tynecastle.

– Vi har mange unge spillere i troppen for øyeblikket, og at de skal få møte Liverpool både hjemme og borte er fantastisk, sa manageren.

John McGlynn fikk jobben som manager i Hearts tidligere i sommer. Han forklarte at han alltid tror det er mulig å slå hvem som helst, dersom man har en god dag på jobben. 50-åringen forsikrer om de ser på utgangspunktet som elleve mot elleve på banen, og at det er likt i den forstand.

– De har naturligvis et mye større budsjett enn vi har. Steven Gerrard tjener nok like mye som hele mitt budsjett! Han tjener mer alene enn samtlige av våre spillere til sammen, så fra den synsvinkelen blir det vanskelig.

McGlynn hadde en periode som midlertidig manager i Hearts for sju år siden, og den gang spilte Hearts sine europacupkamper på Murrayfield stadion i Edinburgh, fordi hjemmebanen, Tynecastle stadion, ikke matchet UEFA sine krav. I dag er tribunene litt større, og det europeiske fotballforbundet har gitt stadion grønt lys for kampen 22. august.

– Jeg er glad kampen vil bli spilt på Tynecastle. Da jeg var her forrige gang, ble europacupkampene spilt på Murrayfield, og selv om det var spesielt, er det ikke det samme som å spille på Tynecastle stadion, røpte skotten.

Tottenham hadde ingen problemer med å slå ut Hearts forrige sesong, da de ledet 3–0 allerede etter en halvtime og vant etter hvert 5–0 i Skottland. McGlynn tror laget hans har lært av feilene de gjorde den gang.

– Dessverre for Hearts, døde kampen ganske tidlig den kvelden. Laget hadde en god oppkjøring til kampen, og atmosfæren på stadion var upåklagelig, men Tottenham hadde kvelden og gjorde kort prosess på oss. Vi avsluttet i hvert fall med æren i behold etter uavgjort i returen på White Hart Lane.