Hearts-manageren er spent

Hearts-manager John McGlynn innrømmer at han er spent foran kampene mot Liverpool, og oppfordrer sine disipler til å tette igjen bakover når lagene møtes på Tynecastle i morgen kveld.

Hearts ga fra seg en tomålsledelse da de spilte 2-2 hjemme mot Inverness på lørdag, etter at gjestene hadde blitt redusert til ti mann. Et skuffende resultat etter en positiv serieåpning der St Johnstone ble slått 2-0 og man klarte poengdeling mot erkerivalen Hibernian.

- Vi var trolig naive mot Inverness. Vi forsvarte oss ikke godt nok, og skjøt oss selv i foten. Vi var sårbare for kontringer. Vi må glemme det som skjedde på lørdag, og komme oss videre. Det blir noe helt annet å skulle spille mot Liverpool, og vi må heve oss til en slik kamp, siteres McGlynn av Liverpool Echo.

- Liverpool er helt klart en fantastisk fotballklubb. De tapte 3-0 på lørdag. Med tiden vil få vite om det var en fordel eller en bakdel for oss, fortsetter Hearts-manageren.

- Vi må gjøre livet mye mer vanskelig for Liverpool enn vi gjorde for Inverness. Vi må forsøke å ta med oss en ledelse til Anfield.

Hearts må klare seg uten keeper Mark Ridgers, som er ute i tre måneder på grunn av en kneskade. McGlynn hentet inn den tidligere Aston Villa-keeperen Peter Enckelman som erstatter så sent som fredag. Den rutinerte finnen har fått tillatelse til å spille mot Liverpool.

Hearts må kanskje også unnvære kaptein Marius Zaliukas, som fikk en kraftig lårhøne mot Inverness. Dersom litaueren ikke rekker morgendagens kamp vil Darren Barr spille ved siden av Andy Webster i skottenes midtforsvar.