Hektisk for Tottenhams manager

Harry Redknapp vil komme nærmest direkte fra rettsalen og til Anfield i kveld. Spørsmålstegn ved hvem som skal spille på topp for Tottenham. Assisterende manager Kevin Bond tror Suarez vil løfte The Kop.

Harry Redknapp er for tiden involvert i en rettsak hvor han er beskyldt for å unndra skatt. Manageren til Spurs vil derfor reise direkte med privatfly fra London på sen ettermiddags tid for å knytte seg til troppen som skal spille på Anfield i kveld, og hvor han vil lede laget mot Liverpool. Et lag han selv har forberedt i helgen.

Det er imidlertid assistent Kevin Bond som har måttet håndtere pressen de siste dagene, og han ser fram til en kamp på Merseyside hvor han tror tilbakekomsten til Luis Suarez vil være en vitamininnsprøytning for de røde både på og utenfor banen.

- Det vil gi dem et løft å få Suarez tilbake, forklarer Bond. – Publikum vil gi ham enorm støtte.

- Det at Suarez kommer inn igjen, under flomlysene på Anfield, vil gjøre Liverpool til en hard nøtt å knekke. Han er en fantastisk spiller og her vært et fantastisk kjøp for Liverpool.

- Kanskje er det slik at et par resultater har gått mot dem mens han har vært borte, men de har nettopp hatt tre seire uten ham og nå er også han tilbake på banen.

Flere spillere hos Tottenham skal være usikre før kveldens kamp, inkludert angriperne Emmanuel Adebayor og Jermain Defoe, noe som kan gjøre at Louis Saha kan få sin debut etter overgangen fra Everton.