Henrykt over scoring i Anfield-debuten

Fabio Borini var en lykkelig mann etter å ha scoret i sin aller første kamp på Anfield. Italieneren gjorde det første målet da FC Gomel ble slått 3-0.

Bare 21 minutter var gått av hans hjemmedebut da Fabio Borini gjorde sitt første mål for Liverpool, i det som bare var hans andre offisielle kamp for Anfield-klubben etter £10.5M-overgangen fra Roma.

- Det var veldig viktig for meg med en god start på kampen på Anfield, foran våre egne fans. Vi spilte en god kamp helt fra start av, presset høyt, med høy intensitet, og det er hva manageren ønsker vi skal gjøre, og hva vi ønsket gjøre, for vi trives med denne formen for fotball, uttalte 21-åringen til ESPN etter kampslutt.

Spissen har jobbet med Brendan Rodgers tidligere, både i Chelsea og Swansea, og vet eksakt hva manageren forventer fra sine spillere.

- Han er veldig lidenskapelig opptatt av spillet, og holdningene hans er litt annerledes enn hva som er typisk for engelsk fotball. Vi ønsker å spille fotball på denne måten, og vise oss frem fra en positiv side.