Heskey til Newcastle Jets

Emile Heskey skal kommende sesong spille for den australske A-League-klubben Newcastle Jets. Karl Clair til Vauxhall Motors.

Emile Heskey har signert en avtale med Newcastle Jets for 2012/13-sesongen som begynner i neste måned. 34-åringen har stått uten klubb etter at hans kontrakt med Aston Villa utløp i sommer.

- Emile har spilt på høyeste nivå i England, både internasjonalt og innenlands, og han avsluttet forrige sesong med Aston Villa i Premier League. Vi er klar over at Heskey hadde andre tilbud, men han var genuint opptatt av å være en del av hva vi ønsker å oppnå her i Jets. Emiles forhold til de tidligere engelske Premier League-spillerne Michael Bridges og Robbie Fowler hjalp ham til å forstå hva A-League har å tilby, sier Newcastles daglige leder Robbie Middleby.

- Han er i stand til holde på ballen og invitere andre spillere med i spillet, og det kommer til å bli nyttig for oss. Han kan lede an i angrep, og er nøyaktig hva vi har manglet, sier Newcastle-trener Gary Egmond.

- Dette er en spennende ny periode i mitt liv. Jeg ser frem til å gjøre en innsats for A-League og spesielt Jets. Jeg håper å hjelpe til med at fotballen vokser på grasrotnivå, men også bidra med råd til unge spillere i Jets, sier Emile Heskey.

Heskey var en del av Liverpools lag som vant FA-cupen, ligacupen og UEFA-cupen i 2000/01.

Clair til Vauxhall Motors
Conference North-klubben Vauxhall Motors har signert den tidligere Liverpool-junioren Karl Clair. I mai 2011 ble angriperen frigitt av Liverpool og sluttet seg til Nike Academy ved Loughborough University. Clair ble sett på som et lysende talent inntil utviklingen stoppet opp grunnet en skade i FA Youth Cup-finalen i 2009. Etter det har 19-åringen kjempet for å komme tilbake fra en alvorlig kneskade. Han har også vært på prøve hos klubber i The Football League, men har nå altså signert for Vauxhall Motors.