Hillsborough-konsert i London

Lørdag 15.september arrangeres det en konsert i London der inntektene går til Hillsborough Justice Campaign.

HJC hjelper som kjent familiene til de 96 Liverpool-supporterne som omkom i Hillsborough-tragedien i deres kamp for rettferdighet.

I forbindelse med dette veldedighetsarrangementet vil det også bli en auksjon av noen veldig sjeldne og unike Liverpool-suvenirer. Arrangøren håper at arrangementet skal trekke inntil 500 mennesker. Det er meningen at publikum først skal se Liverpools bortekamp mot Sunderland på storskjerm. Deretter blir det en uformell middag, før bandene entrer scenen. Imitatoren Darren Farley og Times-journalist Tony Evans vil også bidra med underholdning.

Billettene til arrangementet koster £15 (£25 for to sammen og £10 for barn og pensjonister). Hver eneste penny går til HJC og det nye Hillsborough-monumentet som skal stå i Liverpool sentrum.

På arrangementets nettsted www.HJCLondonRock.com kan man se hele programmet. Der kan man også kjøpe billetter eller donere penger til HJC. Man kan også se gjenstandene som blir auksjonert bort. Det er også mulig å legge inn bud via telefon.

Arrangementet finner sted på "The William Blake" i 174-180 Old Street. Nærmeste undergrunnsstasjon er Old Street.