Hodgson fornøyd med Sterling som erstatter

England-manager Roy Hodgson er godt fornøyd med å ha fått inn Liverpools unge ving Raheem Sterling som erstatter for den syke duoen Theo Walcott og Daniel Sturridge.

Sterling ble svært overraskende kalt opp på A-landslaget på kort varsel etter at Walcott og Sturridge ble syke. Walcott er sendt hjem til Arsenal, mens Sturridge fortsatt vil være en del av troppen.

- Det er flott når du har sjansen til å få inn en slik spiller på kort varsel, sier Hodgson til det engelske fotballforbundets nettside.

- Hans første kamper for Liverpool har vært veldig imponerende. Jeg møtte Raheem i Liverpool for noen få år siden, og han har selvsagt hatt en fenomenal utvikling de siste årene. Rapportene jeg har fått om ham har vært veldig gode. Dette var en sjanse til å hente ham inn i gruppen, fortsetter landslagssjefen.

- Han har helt klart gjort seg bemerket, og jeg er henrykt over hvordan han har spilt. Det er bra for oss at vi har så store talenter som kommer opp gjennom systemet, og som oppnår suksess når de får sitt gjennombrudd.

- Før han kan karakteriseres som en etablert spiller må han prestere uke etter uke for klubblaget. Hver kamp er en ny utfordring. Folk støtter ham og vi vil gi ham alle muligheter til skinne for oss, sier Hodgson samtidig som han bebuder at han vil stille med samme startoppstilling mot Ukraina som mot Moldova, med unntak av skadede John Terry som blir erstattet av Gary Cahill eller Phil Jagielka.