Hogan ser frem å starte

Liverpools nye kommersielle direktør vil jobbe tett med Ian Ayre, og gleder seg til å starte på sin nye jobb.

Billy Hogan har som ansatt i FSM allerede jobbet med Liverpools kommersielle interesser, og var svært delaktig da Warrior ble klubbens nye draktleverandør.

- Jeg har vært så heldig å jobbe ved siden av Ian og Liverpools talentfulle ledergruppe i mer enn et år, og det er en ære for meg å nå lede bedriften i forsøk på å utvikle den mest suksessfulle klubben i engelsk fotballhistorie, sier Hogan til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har selv vært vitne til lojaliteten og lidenskapen supporterne har for klubben, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med de ansatte, partnere og fremtidige sponsorer, for å vokse og utvikle Liverpools varemerke og kommersielle tilstedeværselse globalt, for å sikre langtidsveksten for denne flotte klubben.

Hogan har vært i FSG siden 2004, og har også vært med på å organisere Liverpools forestående amerikaturné. Ian Ayre gleder seg til å jobbe med amerikaneren.

- Rollen til den kommersielle direktøren er en nøkkelrolle i klubben, og når vi vil øke våre kommersielle aktiviteter globalt så ønsket vi å ansatte den riktige mannen til å ta klubben til neste nivå. Etter å ha jobbet i FSM har Billy jobbet med LFC de siste 18 månedene, med flere sponsoravtaler og prosjekter, og tar med seg en stor ekspertise. På mange måter reflekterer ansattelsen de gode partnerskapet mellom alle i FSG og LFC, sier Ayre.