Hughes hyller Dalglish

QPR-manager Mark Hughes avslører at han så opp til Kenny Dalglish da duoen spilte aktivt for henholdsvis Manchester United og Liverpool.

- Jeg elsket kampene mot Liverpool og Kenny Dalglish. Han var en strålende spiller, minnes 48-åringen.

- Jeg husker jeg så ham spille som guttunge før jeg spilte meg inn på Manchester Uniteds lag. Jeg lærte mye av hans evner til å skjerme ballen og måten han mottok den på. Han var en av de største spillerne i sin generasjon, sier QPR-manageren til The Sports Review.

- Når jeg spilte kamper for Manchester United mot Liverpool hadde jeg forståelse for rivaliseringen. Men som manager tenker jeg egentlig ikke på det, selv om det kanskje ligger der et sted i bakhodet.

Hughes tror Djibril Cisse er langt mer opptatt av at Liverpool er motstander i morgendagens kamp, enn han selv er.

- Alle spillere som spiller mot en tidligere klubb ønsker å gjøre et godt inntrykk. Så vi kan kanskje dra litt nytte av det, ved at han hever seg litt ekstra fordi han møter en klubb han har spilt for tidligere. Ettersom det er Liverpool og en av toppklubbene i Premier League, er jeg sikker på at Cisse vil være litt ekstra tent.

- Jeg har blitt veldig imponert over Djibril. Du ser hvilke kvaliteter han besitter når du jobber med ham i situasjoner en mot en på trening. Jeg har blitt veldig imponert over hans tekniske egenskaper. Det var kanskje noe jeg ikke hadde innsett på forhånd. Cisse er en veldig fullkommen spiller, men hans tekniske egenskaper er enestående. Med sin styrke og sin fart har han de rette egenskapene til å spille spiss i Premier League.

- Hans ideelle posisjon er rett bak mannen som ligger på topp. Får du ham i de rette posisjonene og kan gi ham de rette ballene vil han sette sjansene, ettersom han er veldig god i slike situasjoner. Han scorer like mye som noen annen spiss.

Hughes kan også glede seg over å ha playmaker Adel Taarabt tilbake etter hamstringskade. Han vil trolig gå rett inn på laget til morgendagens kamp. For spissene Heidar Helguson og DJ Campbell kommer matchen for tidlig, selv om begge er tilbake i trening etter skader.