Ikke fornøyd med tabellposisjonen

Kenny Dalglish vil helst ikke se noen andre lag foran Liverpool på tabellen. Likevel ikke en så dårlig sesong med triumf i Carling Cup og finaleplass i FA-cupen, samt plass i Europa League.

- Vi er ikke fornøyd med å havne bak noen på tabellen. Vi ønsker å ende foran alle andre. Uansett hvem vi blir stilt overfor, så er det opp til oss å gjøre det bedre enn dem og komme dit vi kan, men det har ikke vært en så dårlig sesong for oss, sa Kenny Dalglish til engelsk presse tidligere i dag.

 - Å vinne et trofé etter seks år var et godt resultat for oss, å komme til FA-cupfinalen var et godt resultat for oss og å komme til Europa League er også et mål på suksess.

Kenny Dalglish vil få mulighet til å lade batteriene i sommer, men han tror det likevel ikke blir mye ferie.
- Du ser frem til kampene når du er på jobb, og du ser frem til litt pusterom når du ikke er på jobb. Men det er meget sjeldent, selv om sommeren, at du får en dag fri likevel. Du snakker vanligvis i telefonen i en eller annen sammenheng.

- Vi snakker med eierne gjennom hele sesongen. Vi diskuterer mange nyanser. Vi snakker også om tilgjengelighet og muligheter. Det er en pågående prosess. Det blir ikke mange forandringer, men det blir kanskje gjort noen forretninger fordi overgangsvinduet er åpent.

Liverpool vant 4-1 mot Chelsea i siste hjemmekamp for sesongen tidligere i uken.
- Det var både et fantastisk resultat og en fantastisk forestilling. Som vi sa etter kampen, så var det nøyaktig hva mange av våre kamper hadde fortjent, et positivt resultat som det.

- De har spilt så bra som det, om ikke bedre, i mange kamper, men ikke fått et positivt resultat. Nå gikk det meget bra for oss.