Imponert over Morgan

Robbie Fowler er imponert over Adam Morgan i pre-season. Den unge angriperen er med til Hviterussland som en av få spisser.

Adam Morgan scoret da han debuterte for førstelaget i pre-seasonkampen mot Toronto. 18-åringen kan komme til å få spilletid i en obligatorisk kamp i kveld, ettersom de eneste andre spissene som er med til Hviterussland er Nathan Eccleston og Fabio Borini. Craig Bellamy og Luis Suarez har som kjent vært opptatt med OL, mens Andy Carroll er igjen på Merseyside med en mindre lyskeskade.

Morgan har tidligere blitt sammenlignet med Robbie Fowler, og Liverpool-legenden er imponert over hva han har sett så langt.

- Som målscorer synes jeg han er fantastisk. Jeg var heldig og fikk trent sammen med han på akademiet ifjor da jeg ledet noen treninger. Han er veldig venstrebeint, og en veldig god avslutter, sier Fowler til Liverpoolfc.com.

- Han er ung, og har mye å lære av spillet utenfor boksen, men det vil komme. Som avslutter er han trolig en av de beste jeg har sett på lang, lang tid. Han jobber hardt, og vet at jobben hans er å score mål. Det har han gjort på alle nivå så langt.

- Dersom du har det, så har du det. Du kan fortelle folk hvordan de skal score mål, men det handler om instinkt, og å være tålmodig, fordi det kan ta 89 minutter før du får en sjanse.