Ingen henvendelse på Dempsey

Liverpool har den siste tiden blitt linket til Clint Dempsey etter intervjuer gjort med amerikansk presse. I Fulham har man ikke hørt fra Liverpool. Manchester United tjener £70m mer enn Liverpool i kampinntekter hver sesong.

Damien Comolli gjorde nylig sitt første intervju etter at han mistet jobben i Liverpool FC. Intervjuet ble gjort med det amerikanske programmet Soccer Report Extra, og programlederne ønsket å vite hva han synes om deres landsmann Clint Dempsey, som har hatt en kjempesesong for Fulham og scoret 22 mål denne sesongen (16 i ligean).

- Det er vanskelig å si, men siden spilleren har et år igjen av kontrakten vil prisen trolig være fornuftig, så ja. Han er en spiller jeg alltid har likt. Jeg forsøkte å kjøpte han da jeg var i St. Etienne. Han har alltid vært en god spiller, og i år har han vist det mer med sine scoringer, svarte avgåtte Comolli om Dempsey.

Tom Werner fikk senere spørsmål om samme spiller, og det er kommentarene hans som har skytt fart i spekulasjonene om Liverpool ønsket å hente 29-åringen.

- Vi snakker aldri offentlig om overgangsmål, men ethvert lag ville vært heldig om en hadde Clint Depsey i stallen, skal Werner ha sagt.

I Fulham har man ikke hørt fra Liverpool.

- Vi pratet med han, og forhåpentligvis vil han signere kontrakten som holder han her de neste tre årene. Om ikke så vil han fortsatt være vår spiller, fordi det er ingen som har kommet med en henvendelse på han, sier manager Martin Jol til Fulham Chronicle.

- Så klart er det fint at folk er positive til han. Jeg er positiv til mange Liverpool-spillere, men det betyr ikke at jeg har råd til å kjøpe dem, avslutter Jol.

Tjener £70m mindre enn United på kampdag
Enda en fotballfinansblogger har analysert tallene Liverpool offentliggjorde i går. Analysen til Andy Green kan leses på denne linken.

Det han på sin Twitter-konto trekker frem som det mest oppsiktsvekkende med tallene, er at det viser at Manchester United drar inn hele £70 millioner mer i kampdaginntekter per sesong. Rivalen i Manchester har som kjent et stadionanlegg som tar 75,811 tilskuere - noe som viser hvor viktig det er for Liverpool å finne en løsning på sitt stadionproblem, ettersom inntektene er så mye mindre enn sine rivaler på det området.