Interesse for Kuyt

Dirk Kuyt er til stadighet blitt linket til Hamburg, og trener og sportsdirektør i Bundesligaklubben avviser ikke at den rutinerte nederlenderen er et transfermål.

- Han har klasse, og han er også en fighter, sier trener Thorsten Fink i Hamburg til kicker.de på spørsmål om det er interesse for Dirk Kuyt.

31-åringen har stadig blitt linket til andre klubber de siste ukene, hvor både Roma og hans tidligere klubb Feyenoord er blitt nevnt, men ryktet om at Hamburg skal være aktuelt er en gjenganger.

Kuyt har kontrakt fram til 2013, men skal ha en klausul i sin avtale om at han kan gå for £1M. Til tross for å ha vært på banen 40 ganger for Liverpool denne sesongen har han i mange av de viktige kampene måtte ta til takke med å starte på benken.

- Det er ikke noe mer en behøver å si om kvaliteten til spilleren, fortsetter Fink hos Hamburg. – Hvorvidt det er noe vi ønsker å forplikte oss til, det får vi vente å se på.

Sportsdirektør i Hamburg, Frank Arnesen, har tidligere uttalt at en spiller som Kuyt fortsatt er i en så god form at han kan bidra med noe til alle lag. Han er en virkelig lagspiller med en utmerket innstilling.