Intervju med Dirk Kuyt

Liverpools hjemmeside har snakket med Dirk Kuyt i forbindelse med at det i dag er bekreftet at han forlater de røde fra Anfield.

- Dette var en veldig vanskelig avgjørelse for meg, sier Liverpools tidligere nr. 18 til liverpoolfc.tv. – Jeg hadde seks vidunderlige år i klubben og det var en stor ære for meg å spille for Liverpool Football Club, å arbeide sammen med store spillere og spille foran slike fantastiske supportere. Etter seks år var jeg imidlertid klar for en ny utfordring og derfor valgte jeg å gå til Fenerbahce.

- Jeg vil gjerne si en stor takk til Liverpools supportere. Det var en fornøyelse å spille foran verdens beste supportere. Ikke bare meg, men også min kone og mine barn vil savne Liverpools fans. Jeg kan bare takke for støtten.

- Jeg hadde mange store øyeblikk i Liverpool og det er vanskelig å trekke fram noe spesielt. Jeg nøt alle målene jeg scoret og alle målene jeg la opp til, og det å kunne vinne et trofé for supporterne sist sesong er noe som alltid vil være spesielt for meg. Jeg kom til Liverpool for å vinne priser og trofeer, og jeg er glad jeg vant ett til slutt. Det var også en utrolig erfaring å spille for klubben under alle de spesielle kveldene med Champions League. Det var også noe spesielt å få muligheten til å spille i en Champions League finale, selv om vi uheldigvis ikke vant den. Det var et stort øyeblikk å score hattrick mot vår største rival Manchester United, som ble mitt første hattrick og også det siste. Den signerte matchballen vil alltid ha en spesiell plass i mitt hus, uansett hvor vi måtte bo.

- Vi føler oss litt som adopterte scousere, og slik vil det alltid være, siden to av mine barn ble født i Liverpool. Vi har også hatt stor støtte ikke bare av supporterne, men også av lokalsamfunnet. Mine barn gikk på en flott skole i byen med perfekte fasiliteter. Vi vil alltid tenke tilbake på byen med spesielle minner.

- Jeg vil savne mine lagkamerater på Melwood. Jeg vil savne fansen, alle i klubben, og det vil være vanskelig å ikke reise tilbake dit hver dag. Jeg har imidlertid tatt en avgjørelse for meg selv, og jeg vil tenke tilbake på min tid i Liverpool med smil om munnen.

- Jeg vil alltid støtte klubben og reise tilbake så fort jeg får sjansen. Liverpool vil alltid være en del av mitt liv og jeg og min familie vil alltid komme tilbake.