Jakter målhungrige spillere

Rodgers vet at Liverpool ikke er i samme finansielle liga som andre klubber til å konkurrere om de beste spillerne, men ønsker om å hente inn tre spillere som kan bidra til flere scoringer.

Brendan Rodgers ønsker å forsterke laget i januar.
- Dersom dere ser på startelleveren, tror jeg spillergruppen blir meget sterk dersom vi kan tilføre tre spillere eller så, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Hvis dere ser på vårt grunnleggende spill de seneste fem ligakampene, trenger vi bare å tilføre noen spillere som er sultne på å score mål og kan omsette vårt flotte arbeid. Da vil vi være i nærheten av å være utfordrere.

- Vi kan ikke bare akseptere det fordi vi er i en annen økonomisk liga som mange andre klubber. Vi må kjempe og tro at vi kan bli utfordrere.

- Det er en stor oppgave fordi store klubber har mye penger til å kjøpe gode spillere. Selvsagt er det en fordel, slik at vi må finne andre måter - gjennom vår spillestil, få frem unge spillere og finne spillere som ikke har slått til andre steder.  Så får vi dem inn i en filosofi og stil. Det er slikt som kanskje kan gi oss en fordel.

- Det er derfor jeg kom hit - for å ta den utfordringen. Det har det vært noen vanskelige stunder så tidlig, men jeg har stor tillit til spillerne vi har. Det er spillere som har forpliktet seg til å være her. De kunne ha reist i sommer, men de har sett at vi går i riktig retning. Hvis vi kan få noe støtte, vil det love bra for de neste årene.