Jay har Wembley i siktet

Jay Spearing er tilbake på laget etter suspensjon og skade, og nå drømmer den lille scouseren om å være med i startoppstillingen når Liverpool spiller finale i Carling Cup mot slutten av måneden.

Skaden til Lucas Leiva åpnet opp for mer spill for Jay Spearing, men først tre kamper med karantene etter rødt kort Fulham har blitt etterfulgt av en hamstringskade som satte ham utenfor i ytterligere fire kamper.

- Jeg hadde støtte fra klubben og folk rundt meg og det hjalp meg etter det røde kortet, forteller midtbaneterrieren.

- Noen mente det var riktig, andre mente det ikke var det, men det var bare en av de tingene du må lære av. Jeg har gjort det og vil bare fortsette å kjempe sterkere og hardere.

- Jeg vil gå på banen for å vise hva jeg er i stand til og spille mitt spill. Det er ikke noe poeng i å være nervøs da jeg da bare vil begynne å slå tullete pasninger.

- Guttene rundt meg på laget har hjulpet meg veldig. Charlie, Jordan og Stevie gir meg alle selvtillit og mye hjelp. Det gjør min oppgave lettere.

- Det er stor konkurranse i denne klubben, som er kjent verden over og er attraktiv å spille for. Jeg må bare være på tå hev og kjempe for en plass.

- Jeg må holde på plassen, få spilt kamper og prøve å komme på laget som skal spille finale i Carling Cup.