Johnson drømmer om ny medalje

Glen Johnson vant FA cupen for fire år siden, men ble senere frastjålet vinnermedaljen. Nå håper han på en ny til samlingen.

Glen Johnson spilte for Portsmouth-laget som vant FA cupen i 2008, da de slo Cardiff 1-0 i finalen. Han husker det som en stor opplevelse å vinne en FA cupfinale.

- Jeg husker alt. Å vinne troféer er grunnen til at du spiller fotball, så jeg har gode minner. Det er vanskelig å forklare hvordan det føltes å gå ut på Wembley, men det er slike øyeblikk du jobber hardt for. Dagene du jobber dag inn og dag ut for å få oppleve, sier Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Det var flott å se på rivalieriet mellom de to lagenes supportere. Fansen er så spent på dagen med oppladningen til finalen og dagen før. Hele rammen rundt er fantastisk.

- Men ja, jeg og Jamie Ashdown ble frastjålet medaljene våre. Etter finalen hadde klubben bestilt bord på restaurant og en kveld ute for alle. Da vi kom tilbke til hotellet før vi skulle spise så la vi medaljene våre pårommene. Jeg gjemte mini en bag, inni en bag, inni en bag inni en annen bag, men da vi kom tilbake og jeg sto opp morgenen etter var den borte.

- Heldigvis fikk de laget en ny til oss, og den har jeg på et sikkert sted.

Johnson spilte for Chelsea fra 2003 til 2007, og møter derfor noen gamle lagkamerater på lørdag. Han scoret vinnermålet helt på slutten da de røde tok tre poeng på Stamford Bridge i ligaen denne sesongen, men insisterer på at han kun ser på det som en ny kamp.

- Det gir ikke kampen noe ekstra krydder for meg. Jeg ser på det som en helt vanlig kamp, men det er på en stor anledning. Det kommer til å bli en vanskelig kamp. Hvilken somh elst kamp i finalen vet at du vil møte et godt lag, fordi alle hever seg for anledningen. Vi forventer en tøff kamp.

- Det er flott for klubben å være i en ny finale, og vi vil alle sammen prøve å vinne et  nytt trofé.