Johnson frustrert over ny uavgjortkamp

Liverpool spilte uavgjort for åttende gang på 12 hjemmekamper da det ble 0-0 mot Tottenham i går kveld. Glen Johnson, som spilte venstreback i Jose Enriques skadefravær, legger ikke skjul på at det var frustrerende at de røde ikke klarte å ta alle tre poengene i denne kampen.

- Det er alltid frustrerende når du ikke vinner, og spesielt når du spiller så bra som vi gjorde, uttaler Johnson til Liverpool Echo.

- Spurs er et fantastisk lag, men jeg følte vi gjorde nok til å vinne kampen. Det var en av disse dagene der ting ikke går din vei, konkluderer han.

- Tottenham la seg dypt og prøvde å ta oss på kontringer. Med sin hurtighet i overgangsfasen er de en trussel på kontringer. Vi gjorde vårt ytterste for å bryte dem ned, men det var skikkelig vanskelig.

- Vi hadde et par brukbare sjanser, og vi håpet å ta vare på en av dem og vinne 1-0, men dessverre kom aldri scoringen.

- Åtte uavgjortkamper av 12 mulige høres ikke bra ut, men jeg tror ikke spillet reflekterer dette. Vi har spilt bedre enn resultatene tilsier, og vi hadde fortjent flere poeng, men slik er fotballen. Vi må se fremover, for vi skal spille en ny viktig kamp på lørdag.

Johnson er, som alle andre røde, glad for at Luis Suarez er tilbake i spill.

- Luis er en fantastisk spiller, og det var godt å ha ham tilbake på banen. Han har hatt en lang pause, så forhåpentligvis har han fått ladet batteriene og kan spille en rekke gode kamper for oss fremover. Han vil spille en viktig rolle fra nå av og ut sesongen. Han er den type spiller vi trenger på laget.

Nå venter Manchester United på Old Trafford i neste kamp for Liverpool. Kampen spilles som kjent kommende lørdag.

- Old Trafford er ingen enkel plass å spille fotball, men Luis Suarez har en sterk psyke, så jeg er sikker på at han vil la fotballen tale for seg.