Johnson hyller Suárez og Borini

Landslagsbacken håper Luis Suárez forsetter storspillet i tiden fremover, og sier angrepsesset er glad for at ferien ikke var lang. Johnson tror Fabio Borini vil gjøre det bra.

– Hver sesong er forskjellig, selv om du har samme manager. Men i dag spilte vi med flyt. Bevegelsene og pasningsspillet satt fordi spillerne var på samme bølgelengde, forklarte høyrebacken til Juice FM, en lokal radiostasjon, etter kampen.

Suárez danset med Gomel-spillerne på Anfield i går, og hadde stor del i kampens to første scoringer. 

– Alle er klar over hva Luis kan gjøre med ballen. Han har ikke fått hvile mye etter forrige sesong, men det er han glad for, og dersom han fortsetter å spille som i dag, er vi også fornøyde.

Johnson, som scoret Liverpools siste for kvelden, lot seg også imponere av gårsdagens første målscorer, Borini. Italieneren kopierte dermed spillere som blant andre Kenny Dalglish, Robbie Fowler, Fernando Torres og Suárez – nemlig ved å gjøre mål i sin første hjemmekamp.

– Han er fantastisk. Det er en ung, god og smart spiller som virkelig kjemper for å score mål, og jeg tror han kommer til å gjøre det bra her.