Johnson med målgivende

England fikk en knallstart på VM-kvalifiseringen med seier 5-0 borte mot Moldova. Johnson med målgivende pasning. Gerrard ut ved halvtid.

Glen Johnson la innlegget som Frank Lampard viderebefordret i mål med hodet da England gikk opp til 2-0 i Moldova. Johnson spilte hele kampen, selv om han pådro seg gult kort allerede etter fem minutters spill. En som ikke spilte hele kampen var Steven Gerrard. Han kom aldri på banen etter pause, og ble erstattet av Michael Carrick. På det tidspunkt ledet England allerede 3-0.

Martin Skrtel pådro seg gult kort sju minutter etter pause, da Slovakia spilte uavgjort 1-1 borte mot Litauen i sin første kvalifiseringskamp til Brasil-VM.

Nuri Sahin kom innpå og spilte den siste halvtimen da Tyrkia åpnet sin VM-kvalifisering med å tape 2-0 borte mot Nederland. Vertene ledet 1-0 da Liverpools innlånte midtbanespiller entret banen, og fastsatte sluttresultatet til 2-0 på overtid.

Fabio Borini var benkesliter da Italia åpnet sin VM-kvalifisering med 2-2 borte mot Bulgaria.

Wales fikk ingen god start på VM-kvalifiseringen da de måtte unnvære syke Joe Allen på midtbanen. Det ble tap 2-0 for Belgia i Cardiff.

Brad Jones ble sittende på benken hele kampen da Australia vant 3-0 borte mot Libanon i en privatlandskamp i Beirut. Det samme ble keeperkollega Pepe Reina da Spania vant 5-0 over Saudi-Arabia - også det en privatlandskamp.

Benkesliter var også Sebastian Coates da Uruguay gikk på en stygg smell i kveldens VM-kvalifiseringskamp i Colombia og tapte 4-0. Luis Suarez måtte stå over kampen på grunn av karantene for to gule kort.