Jol frykter Suarez

Martin Jol innrømmer at han frykter Luis Suarez foran dagens kamp. Fulham-manageren var i Ajax da Suarez ble solgt til Liverpool.

- Luis har alltid vært en stor spiller. Han gjorde 53 mål på halvannet år for oss, og er en av de beste angriperne i verden. Han har blitt en toppspiller, noe han har bevist både i Holland, for landslaget og nå i England, som er den vanskeligste ligaen å spille i, sier Jol til Daily Express.

- Luis har alltid vært sin egen herre, og scorer mål for moro skyld. Min jobb i Ajax var å sørge for at han fortsatte med det. Det gjorde han, for han er eksepsjonell.

Dagens kamp vil bli det første møtet mellom Liverpool og Fulham siden London-klubben klaget Liverpool inn for fotballforbundet for det de mente var et ulovlig forsøk på å lokke Clint Demspey til Anfield. Dette legger imidlertid ikke Fulham-manageren særlig vekt på foran dagens kamp.

- Brendan Rodgers er en flott fyr, og jeg kjennner ham godt. Han er en god kollega, og jeg kunngjorde for to uker siden at Liverpool har bedt om unnskyldning for dette. Så det er satt punktum for denne saken, sier Jol.