Jones håper å imponere Rodgers

Brad Jones ser muligheten til å imponere Rodgers nå mens Reina er ute med skade. Australieren forbereder seg til møtet med Anzhi, men er usikker på om han får fortsette mot Everton.

Brad Jones holdt buret rent mot Reading på lørdag i Pepe Reinas skadefravær. Det var hans første ligakamp for sesongen.
- Jeg har forbedret meg mye som keeper her, sier Brad Jones til Liverpool Echo.

- Alle keeperne jobber meget hardt som gruppe hver dag på trening. Du må jobbe hardt for å få kamper, og jeg liker en utfordring. Det er årsaken til at jeg kom hit. Å sette listen høyt og se hvor langt jeg kan nå.

- Etter at manageren kom inn, har det vært forandringer. Fra dagen han kom, har det vært en kamp for å bevise ham at jeg er verdt å være her. Jeg håper at jeg vinner den kampen. Hvis jeg kan få flere kamper, så desto bedre.

Pepe Reina blir antageligvis friskmeldt til oppgjøret mot Everton på søndag, og Brad Jones er usikker på om han da for å fortsette mellom stengene.
- Jeg vet ikke, det er opp til manageren. Desto flere kamper jeg spiller, jo gladere blir jeg. Det er hans avgjørelse. Vi har en ny kamp på torsdag, og jeg fokuserer på den. Vi får se hvordan den går. Hvis jeg kan fortsette å spille etter den, så blir jeg henrykt.

- Som keeper må du beholde konsentrasjonen og sørge for at det ikke skjer noe. Målet er å ikke slappe av og gi borte noen tåpelige sjanser. Vi gjorde det på lørdag. Det ble litt å gjøre for meg. De hadde noen kontringer, og det lå i kortene at så skulle skje. Vi hadde mange spillere med i angrep.

- Jeg var fornøyd med redningene, men jeg gjorde bare det jeg er betalt for å gjøre. Jeg gjorde jobben min. Når vi spiller hjemme, ligger lagene lavt og forsøker å frustrere oss.

- Jeg hadde ikke mye å gjøre i første omgang, men i andre omgang kom de ut og forsøkte å få noe ut av kampen. Jeg synes vi håndterte det ganske bra. Vi sto imot alt de kom med, og vi så hele tiden farlig ut i angrep. Vi manglet bare sluttproduktet.

- Vi kunne ha scoret noen mål mot Reading, men det var positivt at vi var solide i forsvar og skapte så mange sjanser. Det kunne ha blitt 5-0.

- Lørdag var en av de dagene da sjansene ikke går inn, men vi så i seieren mot Norwich hva som kan skje. Hvis vi fortsetter å spille slik og skaper sjanser, vil alt gå greit.