Jones ivrig etter å vise seg frem

Brad Jones føler at han har fått en ny start under Brendan Rodgers. Manageren viser ham større tillit enn forgjengerne. Dessuten har han det også lettere på det personlige plan.

Brad Jones ble hentet til Liverpool av Roy Hodgson sommeren 2010, men manageren ble avskjediget seks måneder senere. Under Kenny Dalglish ble han utlånt til Derby, og han var ulykkelig både profesjonelt og personlig. Sønnen Luca døde av leukemi i november 2011, og det var naturligvis vanskelig å ha fokus på det sportslige.

Jones har allerede voktet buret to ganger for Liverpool denne sesongen, og det er like mange kamper som han fikk i snitt de to foregående sesongene.
- Jeg føler at jeg har fått en helt ny start, en start med blanke ark, uttaler Brad Jones.

- Jeg har kommet til et punkt profesjonelt hvor jeg må komme meg videre, og jeg har mindre ting å bekymre meg om denne sesongen.

- Med en ny manager må du bevise hva du er god for helt på nytt, og det er noe jeg føler har gått bra.

- Den nye manageren involverer meg langt mer – selvsagt var det vanskelig i fjor – og jeg håper manageren er fornøyd med hvordan det har gått og måten jeg har trent og spilt i noen få kamper, sier Brad Jones

- Jeg føler at jeg er på det beste stedet for å prestere mitt beste. Jeg kan bare gjøre mitt beste, enten jeg klarer å utfordre Pepe eller ikke.

- Jeg har alltid forsøkt å trene som hardest og gjøre mitt beste, men det var en vanskelig tid da andre ting kom i veien og fotball kom i andre rekke.

- Men jeg tror jeg nå trener som best jeg har gjort de seneste årene.  Pepe er etablert her og har vært det i en rekke år, og han har bevist sin verdi for klubben opp gjennom årene. Det er vanskelig, men enhver mulighet jeg får, må jeg forsøke å ta vare på.

- Manageren ga meg en mulighet mot Young Boys i Europa League, så han har allerede vist at han er villig til å gjøre det. Hvor ofte det kommer til å skje, vet jeg ikke. Det avhenger av hvordan det går, og hvor mye han kommer til å forandre på laget vil avhenge av resultatene.

- Det er bare å snakke om å gjøre det en keeperreserve gjør, og det er å jobbe skjorta av seg og forsøke å vise hva du kan. Enhver mulighet vil jeg forsøke å ta vare på.