Jonjo håper å kunne legge inn ny søknad

Det er ventet at Kenny Dalglish gjør en rekke utskiftninger på laget som skal spille kveldens kamp mot Fulham. Jonjo Shelvey håper å få en ny mulighet til å vise seg fram.

Liverpools manager vil ventelig spare nøkkelspillere foran lørdagens cupfinale på Wembley, når de røde i kveld møter Fulham til utsatt kamp i Premier League. Samtidig har Kenny Dalglish bedyret at de som kommer på banen også har en sjanse til å influere hans laguttak ut Chelsea. Jonjo Shelvey gjorde en god kamp mot Norwich på lørdag, og 20-åringen håper han vil få mer spilletid mot Fulham.

- Jeg trivdes og det er ingen ting som er bedre enn å gå av banen etter å ha spilt 90 minutter og ditt lag har vunnet, sier Jonjo til liverpoolfc.tv om 3-0 seieren mot Norwich.

- Hvis jeg blir tatt ut vil jeg gi det jeg kan for laget. Du må gjøre det du kan for å prøve å influere sjefen, ikke bare i kamper men også hver dag på trening. Du kan aldri hvile på dine laurbær i denne klubben.

- FA-Cup finalen kan vente til lørdag og dette er vår viktige kamp siden det er den nærmeste, fortsetter Shelvey om møtet med Fulham. – Du kan ikke bare glemme ligaen og det er noe manageren har messet om hele uka.

- For meg som ung spiller som kanskje ikke får sjansen i cupfinalen er dette min sjanse, hvis jeg er på laget, til å spille for Liverpool i ligaen.

- Vi må komme tilbake på vinnersporet først og fremst. Uansett motstander må vi sørge for å vinne kamper vi tidligere har spilt uavgjort. Vi vet vi er gode nok.

- Det var en herlig kamp, sier Jonjo Shelvey om 5-2 seieren på Craven Cottage i fjor, da han kom inn som innbytter og hadde en målgivende pasning. – Maxi scoret hattrick og det var fint å være involvert. Det var en god følelse da Luis scoret etter min pasning, men når du spiller ved siden av ham gjør han det lettere for deg med sin bevegelige spillestil og hurtige tenkning.

- Det er fint å skape og score mål, og i det hele tatt være involvert med laget.