Jonjo henrykt over ny kontrakt

Jonjo Shelvey er meget godt fornøyd med å ha skrevet under en ny og bedre kontrakt med Liverpool FC.

- Jeg er veldig glad. I fjor spilte jeg for en ny kontrakt. Nå har jeg fått den, og jeg er klar til å utvikle meg videre, uttaler London-gutten til Liverpoolfc.com.

- Det er fint å vite at jeg inngår i fremtidsplanene her. For øyeblikket handler det om å gjøre de riktige tingene hver dag, og bevise overfor den nye manageren at jeg er en mann å satse på. Manageren og spillestilen han legger opp til vil passe meg som hånd i hanske, og forhåpentligvis inngår jeg i hans planer, fortsetter Shelvey.

- Jeg tror at låneoppholdet i Blackpool hjalp meg mye. Det ga meg litt mer erfaring. Jeg scoret noen mål, og kom tilbake som en bedre spiller. Kenny ga meg sjansen mot slutten av sesongen, og jeg syntes jeg fikk vist meg frem.

- Jeg har blitt mye bedre både taktisk og teknisk i løpet av tiden i Liverpool. Når du jobber med folk som Steven Gerrard og lignende spillere, lærer du noe hver eneste dag, og det er en ære å jobbe sammen med slike folk.

- Det er fortsatt ting jeg ønsker å jobbe mer med og bli bedre på, og jeg håper å fortsette å lære. Når det gjelder fysikken min, så trener jeg styrke hver eneste dag. Jeg må snakke mer med manageren for å høre hva annet jeg skal jobbe ekstra med.

- Målet for kommende sesong er å spille enda flere kamper. Jeg ønsker å spille meg inn på førstelaget og være fast i startelleveren. Det blir vanskelig, men det er et mål jeg må jobbe mot.

- Jeg synes den nye manageren er meget bra. Han kjører en rekke pasningsøvelser, og oppmuntrer oss hele tiden til å spille ballen, noe som er hyggelig for en fotballspiller. Isteden for mye langdistanseløping og slike ting under preseason, blir nå alle øvelser gjort med ball, noe som er mye artigere. Alle trives på trening, og gleder seg til øktene.

- Jeg tror pasningsspillet manageren legger opp til vil bringe frem det beste i meg. Det vil gjøre meg mer på hugget. Manageren er også veldig opptatt av at vi skal presse motstanderen hardt, så jeg prøver å jobbe med den siden av mitt eget spill også.

- Alle fryder seg over spillestilen manageren legger opp til. Det er slik folk ønsker å gjøre det, og slikt fansen ønsker å se. Flott, attraktiv fotball. Forhåpentligvis klarer vi å praktisere dette på Anfield denne sesongen.

- Nå ser jeg frem til USA-turen. Jeg har aldri vært i Amerika før, så det blir morsomt å komme dit. Det blir også hyggelig å besøke Boston hvor eierne holder til. Det er viktig å oppsøke våre fans over hele verden, og vi har noen gode kamper å se frem til mot Tottenham, Roma og Toronto. Det blir en fin tur.

- Jeg ser veldig frem mot den nye sesongen, og fryder meg over at jeg fortsatt er i Liverpool. Nå ønsker jeg å vise meg fra min aller beste side for fansen.