Juniorene tapte

Liverpool U18 tok ledelsen ved Daniel Trickett-Smith i formiddagens kamp i London, men Chelsea snudde til 2-1.

Ifølge The Chels.net var det en nokså jevn og sjansefattig første omgang, hvor Liverpools sentrale midtbaneduo Yalany Baio og Jordan Lussey var mye involvert. De røde truet også gjennom sine offensive midtbanespillere Daniel Trickett-Smith og Kristoffer Peterson, mens 15 år gamle Jerome Sinclair denne gang kom lite til på topp.

Tricket-Smith ga Liverpool ledelsen tidlig i 2.omgang etter en herlig dribleserie. De røde hadde sin beste periode i minuttene etter pause og Sinclair hadde et skudd reddet før Tricket-Smith igjen hadde ballen i mål, bare for å få det annullert for offside.

Chelsea utlignet da Houghton headet inn en corner, og like etter kunne Kiwomya score seiersmålet. Chelsea er dermed ubeseiret i denne ligaen, mens Liverpool fortsatt venter på sin første seier.

- Jeg kan ikke klage på innstillingen vår i dag og vi hadde litt uflaks for å være ærlig, kommenterte trener Steve Cooper til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Dan produserte litt magi som ga oss ledelsen, men vi er ergerlig på oss selv etter noe av det forsvarspillet vi hadde. Chelsea har et sterkt lag, men vi stod i mot og skapte sjanser. Det var bare frustrerende å tape denne kampen.

Liverpools lag: Ryan Fulton, Nathan Quirk, Joe Maguire, Michael Williams, Niall Heaton, Yalany Baio, Kristoffer Peterson, Jordan Lussey, Jerome Sinclair (Sam Gainford), Dan Trickett-Smith (Cameron Brannagan), Alex O'Hanlon (Seyi Ojo).
Ubenyttede reserver: Ryan Crump, Daniel Cleary.