Kamp om å bli reservekeeper

Pepe Reina vil ikke være med til Amerika, og det betyr at Alexander Doni, Brad Jones og Peter Gulacsi vil få mer spilletid under pre-season. Daniel Agger tilbake fra ferie.

Liverpool flyr i dag til Amerika, hvor de skal oppholde seg i to uker og spille kamper i Toronto, Boston og Baltimore.

Vi forventer å høre mer utover dagen om hvem som er med i troppen under disse forberedelsene til neste sesong, men i følge Liverpool Echo vil Daniel Agger være med til statene. De spillerne som var med i Euro 2012 skal alle ha fått fire ukers ferie, noe som betyr at dansken er ferdig med sin pause. Det betyr også at de seks engelske representantene vil knytte seg til troppen i USA om en uke, mens for eksempel unge Suso har meldt på twitter at han reiser førstkommende onsdag etter å ha vært med å vunnet U19 EM med Spania.

Pepe Reina var imidlertid involvert i EM-finalen 1.juli og vil ikke ta turen over dammen, men først være aktuell til at Liverpool spiller Europa League 2.august. Det betyr at keeperne Alexander Doni, Brad Jones og Peter Gulacsi vil få anledning til å vise seg fram i kampene mot Toronto, Roma og Tottenham, og befeste posisjonen som vikar for den forventede førstekeeperen Reina.

Liverpool FC har nå bekreftet sin tropp.