Kamper blir gjort tilgjengelig på web-tv

TV 2 bekrefter at parabolkunder hos Canal Digital og Viasat vil få tilgang til å se kamper fra Premier League kostnadsfritt via en nyopprettet web-tv-løsning.

Som vi tidligere i dag avslørte på liverpool.no vil det fra og med førstkommende lørdag kun bli vist en kamp fra Premier League med avspark kl 16.00, for de med parabol. Dette er nå også bekreftet av TV 2 i en pressemelding. Dette er en endring pålagt av Premier League og som vil gjelde for hele Europa.

Kampen som settes opp på TV 2 PL HD1 vil bli sendt som vanlig. På tv2.no skriver man at de kampene som går samtidig på TV 2 PL HD2 og TV 2 PL HD3 vil bli gjort tilgjengelig på web for parabolkunder.

- Det er viktig å presisere at lørdagskampene klokken fire fortsatt blir tilgjengelig for alle, sier kommunikasjonssjef i TV2, Aleksander Valestrand.

- Hovedkampen på Tv 2 Barclays Premier League HD1 klokken fire vises på tv som før, mens kampene som går samtidig på våre ekstrakanaler er kostnadsfritt tilgjengelige for parabolkunder via en egen web-tv-løsning som TV 2 har driftsansvaret for.

«Abonnenter som tar inn kanalen gjennom kabel-tv, TV 2 Sumo eller på andre plattformer, berøres ikke», skriver tv2.no videre. «Distributørene som har TV 2 Barclays Premier League HD i sitt paraboltilbud er Canal Digital og Viasat, og det er deres kunder som nå får tilgang til den nyopprettede web-tv-løsningen.»

«Abonnementene får tilgang til web-tv-løsningen ved å følge anvisninger på henholdsvis Viasat og Canal Digital sine nettsider.»