Kelly blir trolig spilleklar

Kenny Dalglish antyder at Martin Kelly vil være i stand til å spille kveldens kamp mot QPR, trass i at han fikk seg en kraftig smell i foten på tampen av kvartfinalen i FA-cupen mot Stoke.

Liverpool Daily Post skriver at det forventes at Martin Kelly nok en gang vil vikariere for en skadet Glen Johnson, selv om høyrebacken hinket av banen på tampen av søndagens kvartfinale mot Stoke.

- Jeg trodde han ville få problemer på grunn av skaden han pådro seg, men det ser ikke så ille ut, siteres manager Kenny Dalglish.

- Det var bare et spark, fortsetter han.

Dalglish er forøvrig svært imponert over Kellys spill i Johnsons skadefravær.

- Martin har gjort det bra etter at han kom inn på laget igjen. I kampene han har spilt i år har han vist mer modenhet enn han har vist tidligere.

- Fjorårssesongen fikk en brå slutt for ham, på grunn av et par skader. Men vi har jobbet veldig hardt med ham for å forebygge nye skader. Det gjelder både Martin og den øvrige staben. Hans prestasjoner den siste tiden har vært strålende, avslutter Dalglish.

Liverpool Daily Post skriver forøvrig at Dirk Kuyt, Jordan Henderson og Charlie Adam kan komme inn i startelleveren igjen på Loftus Road i kveld. Lokalavisen sier ingenting om skadesituasjonen til Luis Suarez. Angriperen måtte som kjent forlate banen samtidig med Kelly mot Stoke, etter å ha blitt sparket av Robert Huth.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.