Kelly er skadefri og i form

Martin Kelly takker Liverpools medisinske apparat for at han denne sesongen har sluppet skadeproblemer, og høyrebacken føler seg nå i utmerket form.

- Det har vært det som har vært virkelig positivt denne sesongen, å være skadefri og tilgjengelig for hver tropp, forteller Kelly til Liverpools hjemmeside.

- En stor takk rettes til klubbens medisinske apparat og det arbeidet jeg har gjort i styrkerommet etter trening og som har bidratt til å holde meg i topp fysisk form.

21-årige Martin har vært på banen 13 ganger denne sesongen for de helrøde, men stort sett har han måttet spille annenfiolin til landslagsbacken Glen Johnson i kampen om en plass på høyresiden av forsvaret.

- Det kan være frustrerende til tider, å være ut og inn av laget, men slik er det i denne klubben. Det er så gode spillere og jeg må vente på min sjanse. Når jeg får mulighet til å spille må jeg bare vise alle hva jeg kan gjøre.

- Det er uansett et privilegium for meg når sjefen gir meg sjansen til å spille for denne klubben. Alt jeg kan gjøre er å arbeide hardt og utvikle meg som en ung spiller. Det er hard kamp om plassene, men det må det være i en klubb som Liverpool. For å få det beste ut av min karriere behøver jeg toppspillere rundt meg og som jeg også kan lære fra.

Til søndag spiller Liverpool hjemme mot Brighton i FA-Cupen, og som kan være en kamp hvor Kenny Dalglish velger å bytte litt på laget og la for eksempel Martin Kelly komme inn for å få spilletid. Kelly tror at suksess i cupene bare vil være til hjelp for Liverpool i søken etter å klatre oppover på ligatabellen.

- Vi har en god tropp her og det er alltid et løft når vi går videre til neste runde i en cup. God form i cupen hjelper deg i Premier League og vi ønsker alle å gjøre vårt beste og komme opp blant topp fire.

- Vi må ta hver ligakamp som den kommer nå. Vi trener godt, men noen ganger har det ikke gått vår vei. Vi må stå på og prøve å få de resultatene vi ønsker.