Kelly forsøker å se lyst på livet

Martin Kelly forsøker å ta med seg det positive fra gårsdagens målløse kamp mot Tottenham på Anfield. Høyrebacken føler at de røde var det beste laget, og hadde fortjent alle tre poengene.

- Vi hadde våre sjanser, og kunne ha avgjort kampen og tatt de tre poengene. Men slik gikk det ikke, uttaler Kelly til Liverpoolfc.tv etter å ha startet sin første ligakamp siden oktober.

- Vi forsvarte oss godt. Du må ha respekt for Tottenham, da de er et godt lag, men jeg synes vi hadde de beste sjansene. Spesielt etter pause skapte vi ganske mange sjanser, men fotballen er ofte slik som dette. Tottenham forsvarte seg godt, og det var ikke vår kveld.

- Men nå må vi se frem til neste kamp, som er en svært viktig kamp på lørdag mot Manchester United. Kampen mot Spurs ble spilt i et høyt tempo, noe du forventer når to kvalitetslag møtes. Det var en av disse kveldene da ballen ikke ville i mål, men vi kan ta med oss en del positive ting fra kampen. Vi har Luis tilbake nå, og Andy Carroll vant hver eneste hodeduell og var fantastisk. Det må vi ta med oss inn i United-kampen, og forsøke å få et godt resultat mot dem.

Liverpool ligger fortsatt fire poeng bak Chelsea, som innehar den viktige fjerdeplassen som gir retten til å spille kvalifisering til Champions League. Kelly hevder imidlertid at de røde kun tenker på neste kamp.

- Vi konsentrerer oss om å ta hver eneste kamp når den kommer. Vi fikk ett poeng mot Spurs, og nå ser vi frem mot neste kamp og vil forsøke å ta tre poeng der. Vi tar en kamp om gangen. Det er slik vi gjør det i denne klubben. Så får vi se hvilken plassering det blir ved sesongslutt.

Kelly er, i likhet med sine lagkamerater, henrykt over at Luis Suarez er tilbake på banen etter sin lange karantene.

- Publikum ga oss et løft når de så Luis entre banen, og det er fantastisk å ha ham tilbake i spill igjen. Han vil være til stor hjelp for oss de kommende ukene, når vi har store kamper som skal spilles, og han vil også være klar for ligacupfinalen.