Kelly håper å score flere mål

Martin Kelly har levert meget offensivt høyrebackspill når han har sluppet til denne sesongen, og kommer hyppig fremover på høyreflanken. Selv synes han det burde ha resultert i flere scoringer.

21-åringen har spilt 18 kamper for førstelaget denne sesongen. En flott heading i 2-0 seieren i kvartfinalen i Carling Cup over Chelsea er imidlertid hans eneste scoring for klubben. Han har imidlertid hatt flere store sjanser, som han har misbrukt.

- Jeg har følt at jeg har blitt flinkere og flinkere til å komme i scoringsposisjoner for hver kamp jeg har spilt. Jeg har vært i gode posisjoner flere ganger, men må bli flinkere til å sette ballen i mål. Jeg tror målene vil komme. Jeg liker å starte kampene, og lærer av de kampene jeg spiller, sier høyrebacken til Liverpoolfc.tv.

- Når fremgangen kommer ønsker du også å score mål. Det viktigste er at jeg kommer til sjanser. Målene vil komme. En moderne sideback må være med fremover, i tillegg til å gå seirende ut av duellene med vingen man skal passe på. Jeg vil fortsette å jobbe med dette på trening.

Kelly synes Liverpool har vært uheldige som ikke har fått flere mål på sine mange sjanser denne sesongen.

- Jeg hadde sett mørkere på situasjonen om vi ikke skapte sjanser. Vi må bare bli bedre til å sette sjansene vi skaper. Når det løsner for oss foran mål, vil vi bli et veldig farlig lag å møte.

Kelly kan komme til å starte sin femte ligakamp på rad mot Wigan i dag, grunnet Glen Johnsons skade. Han forventer ingen enkel kamp mot Lancashire-klubben.

- Det er vanskelig å møte lag som kjemper mot nedrykk. For dem handler dette om å overleve i Premier League. Wigan må forsøke å vinne på Anfield, men vi er Liverpool og vi må forsøke å vinne hver eneste kamp. Det blir hamret inn i oss.

- Det blir tøft for de kjemper mot nedrykk og vil gi det lille ekstra, men vi har evnene som skal til og forhåpentligvis vinner vi kampen.

- Det er viktig å vinne alle kamper, og gjøre det å vinne til en rutine. Du må komme inn på vinnersporet, uansett om det er i ligacupen, FA-cupen eller Premier League. Nå skal vi forsøke å slå tilbake etter tapet på onsdag. Vi gjør de riktige tingene, så det handler bare om å klare å vinne. Alle kamper er vanskelige i Premier League, men vi får se hva vi klarer å komme opp med, og prøve å prestere på det nivået som fansen forventer av oss.