Kelly i A-landslagstroppen

Martin Kelly er med A-lagstroppen til England som møter Norge til privatlandskamp på lørdag. Maxi mest pasningssikker forrige sesong.

Martin Kelly står med seks U-21landskamper for England, men er for første gang tatt med i en A-landslagstropp. 22-åringen spilte 20 kamper for de røde denne sesongen, og har blitt tatt med av Roy Hodgson i det som er England sin siste oppkjøringskamp før EM-sluttspillet neste måned.

Spilleren vil kun være med til denne kampen, for så å returnere til klubben, twitrer fotballforbundet i kveld. Det er altså kun for denne kampen, og ikke slik at han blir vurdert for mesterskapstroppen, som forrige ble offentliggjort.

Kampen mellom Norge og England spilles på Ullevaal Stadion på lørdag, med avspark kl. 20.45. Landslagskaptein Steven Gerrard, Glen Johnson, Stewart Downing og Andy Carroll er andre røde som trolig vil være involvert i kampen, som forøvrig sendes på TV2 og ITV1.

Maxi mest pasningssikker
I følge Opta-statistikken var det Maxi Rodriguez som var den mest pasningssikre spilleren for de røde forrige sesong. På de påfølgende plassene fulgte Craig Bellamy og Jay Spearing, når det kom til pasningsprosent. Det skal dog sies at antall pasninger spriker veldig på listen fra Opta.

I følge Liverpoolfc.tv er dette klubbens topp 5 for 2011/12-sesongen:

1. Maxi Rodriguez, 90,6% etter 394 pasninger.
2. Craig Bellamy, 88,6% etter 586 pasninger.
3. Jay Spearing, 86% etter 828 pasninger.
4. Lucas Leiva, 85,6% etter 687 pasninger.
5. Stewart Downing, 85,4% etter 1245 pasninger.