Kelly opereres i kveld

Martin Kelly korsbåndopereres i kveld. Sesongen er trolig over for høyrebacken. Brendan Rodgers sier at Daniel Agger har en god sjanse til å bli klar mot Norwich, mens Fabio Borini er 50/50.

Det første Brendan Rodgers fikk spørsmål om på sin pressekonferanse foran Norwich-kampen i ettermiddag var skadesituasjonen.

- Vi må vente i det lengste og se hvordan det går med Daniel Agger og Fabio Borini. De har ikke trent så langt denne uken. Vi vil følge deres situasjon nøye det kommende døgnet. De har respondert bra på behandling. Jeg vil si at Agger har en god sjanse til å rekke Norwich-kampen, mens Borini er 50/50, sa Liverpool-manageren.

Rodgers fortalte ellers at Martin Kelly blir operert i kveld, etter at han fikk ødelagt fremre korsbånd i høyre kne mot slutten av kampen mot Manchester United.

- Sesongen kan være over for Martin. Om han kommer i spill igjen, vil det bli helt på tampen av sesongen. Denne type skade krever en rehabiliteringsperiode på 6-9 måneder. Vi får se hvordan rehabiliteringen går etter nyttår, og ta det derfra med Martin.

Liverpool-manageren ble også spurt om hvordan det går med rehabiliteringen til Lucas Leiva, etter lårskaden han pådro seg i forbindelse med kampen mot Manchester City.

- Lucas er fortsatt et stykke unna å være klar for kamp. Han jobber bra, og det går fremover. Jeg så ham i bassenget i dag. Han har begynt å løpe. Forhåpentligvis vil han være tilbake heller før enn seenre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.