Kenny berømmer Rafas arbeid med akademiet

Kenny Dalglish er meget godt fornøyd med at Rafael Benítez hentet inn inn Pep Segura, Rodolfo Borrell og Frank McParland til The Academy i Kirkby for tre år siden.

Trioen har fått frem betydelige flere spillere til aldersbestemte landslag, mens Jon Flanagan, Jack Robinson og Raheem Sterling har fått sjansen på førstelaget. U19 havnet på 3.plass i NextGen Series denne sesongen, og Kenny Dalglish er fornøyd med jobben som har blitt gjort ved The Academy.

- Jeg synes det har vært fantastisk. Jeg må gi stor honnør til Rafa for de forandringene han gjorde for tre år siden ved å hente inn Pep, Rodolfo og Frankie, sa Kenny Dalglish til LFC TV etter at han hadde ønsket 22 nye U8-spillere velkommen til akademiet på torsdag.

- Måten det har gått fremover på er takket være alle som har hjulpet til på en eller annen måte. Det var Rafa som hentet inn disse personene, og vi bør være takknemlige for at han gjorde det.

- Hvis vi får frem spillere i løpet av noen år, er jeg sikker på at han kommer til å bli like stolt som det noen av spillerne vil bli. Og han bør være stolt av det han har gjort her.

Kenny Dalglish ble selv hentet tilbake til Liverpool av Rafael Benitez i april 2009 for en ambassadørrolle ved klubbens ungdomsavdeling.