Kenny Dalglish beklager

Liverpools manager innrømmer at han ikke oppførte seg slik det sømmer seg en representant for klubben fra Anfield, da han ble intervjuet på fjernsyn etter kampen mot Manchester United.

I et intervju med Sky etter kampslutt på Old Trafford insisterte Kenny Dalglish på at han ikke hadde sett hva som skjedde da spillerne ble presentert for hverandre og Luis Suarez ikke ville håndhilse på Patrice Evra, og var avvisende til hva kanalen hevdet var tilfelle. Manageren mente at Suarez ikke kunne klandres for noe av det som hadde skjedd. Nå kommer også Liverpools manager med en unnskyldning for sin oppførsel.

- Ian Ayre har gitt uttrykkelig klart for hva som er klubbens standpunkt og at det er riktig at Luis Suarez nå har kommet med en unnskyldning for hva som skjedde på Old Trafford, sier Dalglish til liverpoolfc.tv.

- For å være ærlig, jeg ble sjokkert over å høre at spilleren ikke hadde håndhilst slik vi ble fortalt at han ville gjøre tidligere i uka.

- Men som Ian sa tidligere, vi har alle et ansvar ved å representere denne klubben på en ordentlig og skikkelig måte, og det gjelder i like stor grad for meg som manager i Liverpool.

- Da jeg var på TV etter gårsdagens kamp hadde jeg ikke sett hva som skjedde, men jeg oppførte meg ikke på en måte som passer for en manager i Liverpool i løpet av det intervjuet og jeg vil gjerne komme med en unnskyldning for det.