Kenny er spent

Kenny Dalglish gleder seg til finalen som kun er et døgn unna, i det som blir sesongens største kamp for de røde.

Liverpoolbussen med spillerne og støtteapparatet er akkurat nå på vei til London, for FA Cup-finalen som sparkes i gang lørdag kl. 18.30 norsk tid. Kenny Dalglish og spillerne hadde i dag en lett økt på Melwood, og manageren gleder seg til morgendagen.

- Jeg tror alle vet hva vi har i vente. Alle vet at vi skal spille i en FA Cup-finale, og dersom du ikke blir spent av det kan du like gjerne legge opp. Vi vil bare forsøke å dra ned og få arrangert alt på samme måte som vi har gjort på våre to forrige besøk, og ta det derfra, sier Kenny i et intervju med Liverpoolfc.tv.

Manageren fikk spørsmål om FA Cup-finalen fremdeles er den største kampen i den engelske ligasesongen.

- Jeg vet ikke om det er den største kampen, men for oss i morgen er det det. Jeg synes vi har behandlet turneringen med respekt hele veien, og jeg synes begge lagene har fått som de har fortjent på grunn av det, da begge lag er i finalen. FA Cup-finalen er en spesiell dag. Vi vil ikke bry oss med noe annet, og kun konsentrere oss om finalen.

- Jeg synes alltid det er spesielt å gå til en cupfinale. For meg personlig får jeg mest glede av suksess i nyere tid, fordi du ikke vet når den neste vil komme. Vi ser frem til dagen og anledningen, og vil gjøre vårt aller beste for å få et positivt resultat.

- Å spille i cupfinaler vil aldri skade noen. Enkelte av spillerne har opplevd det på et tidspunkt i karrieren. Mesteparten av dem som ikke har opplevd en FA Cup-finale spilte i Carling Cup-finalne, så de har erfaringen med å ha spilt på Wembley to ganger, og jeg er sikker på at det vil hjelpe med å roe nervene litt. Det er alltid litt glamour rundt navnet Wembley som kan gjøre spillerne mer nervøs og urolige, men vi har vært der, opplevd det og likt det, så vi gleder oss.

- Jeg synes det har vært en stor bragd av spillerne å komme til Wembley to ganger. Semifinalen teller som en tredje gang, men to finaler er en stor bragd av guttene. Dersom de klarer å vinne den vil det blir glasuren på kaken.

- Det er ingen i denne klubben som ikke setter pris på eller forstår hva supporterne betyr for fotballklubben. Bidraget deres og hjelpen de kan gi spillerne på banen på dagen i tillegg. Det er ingen her som vil undervurdere viktigheten v supporterne, og den viktige rollen de spiller. Det bør heller ikke de selv gjøre, avslutter Kenny.