Kenny fornøyd med innsatsen

Kenny Dalglish var fornøyd med innsatsen til sine spillere etter 0-0 mot Tottenham, og mente at de røde var uheldige som ikke vant kampen.

Liverpool dominerte spillet i store deler av kampen, men Tottenham fikk med seg det ene poenget de tilsynelatende hadde kommet til Anfield for å hente med seg. Det mest gledelige med kampen er at Pepe Reina nå leder kampen om Golden Glove, ettersom han holdt nullen for tiende gang i ligaen denne sesongen.

- Det er viktig å ikke slippe inn mål, men det er like viktig å score mål. Vi skapte nok sjanser til å score flere mål. Vi får bare stå på videre. Jo hardere man jobber, jo heldigere blir man, er det ikke det de sier. Vi skal jobbe hardt, for å få hellet med oss, uttalte Dalglish til pressen etter kampslutt.

- Jeg synes spillet var utmerket. Når det gjelder resultatet, er det skuffende å få bare ett poeng, men du kan ikke klage på spillerne for manglende innsats eller kvaliteten på spillet. Dersom bare ballen hadde trillet i vår retning i feltet kunne vi ha tatt alle tre poengene, fortsatte han.

- Når det er sagt, så reddet Pepe da Gareth Bale kom alene med ham også. Alle har levert viktige bidrag i kveld.

Dalglish valgte å begynne kampen med Luis Suarez på benken etter hans lange karantene.

- Han har ikke spilt siden desember, så det ville ha vært urettferdig overfor ham om han skulle ha startet kampen. Han fikk en halvtime, som vil ha gjort ham godt. Det er bedre enn noe vi kan gjøre for ham på Melwood. Hver gang han har ballen, får du en følelse av at han vil skape noe. Vi er henrykt over at han er tilbake.