Kenny frustrert over nok en uavgjortkamp

Liverpool klarte ikke å få hull på byllen mot Stoke, og en frustrert Kenny Dalglish måtte bokføre nok en uavgjortkamp på hjemmebane. Daniel Agger ble ikke tatt med i kamptroppen grunnet en liten skade, som man ønsket å være forsiktige med.

Liverpool stanget og stanget mot Stokes bastante forsvar, og klarte aldri å finne veien til nettmaskene. Dermed endte kampen målløst på Anfield, trass i at Liverpool dominerte banespillet stort.

- Stoke kom hit for å få med seg ett poeng, og det klarte de. Ansvaret hvilte på oss når det gjaldt å skape noe og bryte dem ned, men det klarte vi ikke, konkluderte manager Dalglish på pressekonferansen etter kampen.

- De par mulighetene vi fikk, tok vi ikke vare på, og i en kamp som dette må du tar vare på mulighetene dine, fortsatte han.

- Vi virket ganske solide i de bakre rekker. Jeg tror de hadde ett skudd i første omgang, og ikke så mye etter det. Men som jeg sa er det vårt ansvar å bryte dem ned. Vi kan ikke klage på innsatsen eller oppofrelsen til spillerne. Vi var bare ikke gode nok til å bryte dem ned i dag.

Dalglish gjorde fem endringer på laget i forhold til det mannskapet som beseiret Manchester City i semifinalen i Carling Cup i midtuken. Han benyttet seg av tre mann i midtforsvaret mot Stoke, i form av Jamie Carragher, Martin Skrtel og Sebastian Coates. Manageren bekreftet at Daniel Agger ble utelatt for sikkerhets skyld på grunn av en liten skade, mens Jose Enrique var tvilsom før kampen på grunn av sykdom.

- Forsvarsspillerne våre virket ganske komfortable. De hadde bare en person å spille mot. Med det mannskapet vi hadde til rådighet, hadde vi egentlig ikke så mye valg. Vi var heldige at Jose Enrique kunne spille, for han har slitt med magesjau og det var lenge tvilsomt om han kunne spille. Vi utelot Daniel Agger for sikkerhets skyld, på grunn av en liten skade. Vi hadde egentlig ikke så mange valg.

- Vi vil alltid utnytte troppen, ikke bare bruke 11 spillere. Omstendighetene er ikke slik som da Shanks en gang sa at det er det samme laget i april som det var i august.

Journalistene ville også vite om Dalglish syntes at hans lag burde hatt straffespark når innbytter Andy Carroll ble revet ned i feltet på et par cornere.

- Det skjer trolig i hver eneste kamp at du roper på straffespark på slike situasjoner. Når dommerne snakker med spillere inne i straffefeltet vet jeg ikke hva de sier, men det må utvilsomt være noe om å holde folk i trøya. Og så blir det ikke straffet. Men vi kom trolig unna med et par slike situasjoner selv også.