Kenny hinter om rolig transfervindu

Kenny Dalglish uttalte under dagens pressekonferanse på Melwood at han har muligheten til å styrke troppen med nye spillere om han ønsker det, men hintet om at han kom til å forholde seg forholdsvis rolig på transfermarkedet.

- Vi har muligheten til å være aktive, men vi har hele tiden sagt at vi kommer til å forholde oss rolige. Vi er et prosjekt under utvikling. Vi vil bare fortsette å gjøre det vi holder på med, og spillerne vil fortsette å jobbe så hardt som de kan, og så får vi se hvor det tar oss, sa Dalglish.

- Dersom vi trengte forsterkninger, kunne vi ha hentet de. Det har jeg sagt hele tiden. Men vi trenger det ikke, fortsatte han.

- Vi jakter egentlig ikke noen som vi ønsker å hente inn nå i januar. Vi er fornøyd med det spillerne har utrettet siden august.

- Jeg tror ikke det er noe uvanlig når vi hele tiden har sagt at vi ikke kommer til å være travle på markedet i januar. Men folk prøver å dikte opp ting, og tar veldig feil. Så stiller de oss spørsmål for å forsvare ryktene.

- Vi har sagt det samme hele tiden. Om det blir noe i det hele tatt, så blir det veldig lite transferaktivitet fra vår side. Jeg synes det vitner om mangel på respekt for oss når vi blir beskyldt for ikke å være aktive, når vi hele tiden har forsøkt å være ærlige å si at det kanskje ikke blir så mye aktivitet fra vår side.