Kenny klager ikke på Reina-utvisningen

Liverpool-manager Kenny Dalglish mener det var riktig å vise ut Pepe Reina, men setter spørsmålstegn ved andre dommeravgjørelser.

- Jeg tror Pepe handlet som han gjorde fordi han var skuffet og frustrert, men han fortjente det røde kortet, sier Dalglish, ifølge Liverpools offisielle nettsted.

Han var mindre fornøyd med at Martin Atkinson vinket spillet da Danny Simpson tilsynelatende handset på streken før sidebyttet.

- Vi burde imidlertid hatt straffe i første omgang. De hadde blitt redusert til ti mann, men dommeren pekte ikke på straffemerket.

Liverpool-bossen var fornøyd med måten bortelaget åpnet matchen, men Kenny er skuffet over at rødtrøyene mistet besinnelsen utover i oppgjøret.

- Vi har ikke noen problemer med at spillerne viser skuffelse eller frustrasjon, men vi må kanalisere det bedre enn vi gjorde i dag. Vi må kjempe videre og konsentrere oss om oss selv. Det er den beste løsningen for å komme oss ut av problemene vi befinner oss i.

Liverpool har tapt tre strake kamper, og bare Wolverhampton har tatt færre poeng enn Anfield-klubben siden nyttår. Likevel tror ikke Daglish at mangel på selvtillit er et problem blant spillerne.

- Jeg tror ikke det. Vi spilte tidvis god og spennende fotball i første omgang, og med litt mer flaks og litt mer ro foran mål kunne vi tatt ledelsen. Så må vi lære av målet vi slapp inn, sier Kenny.

Han tror ikke at de svake resultatene kan skape splittelser i spillergruppa.

- De kommer til å holde sammen, fordi de ønsker å gjøre det bra. Den beste måten å nå målet på, er å holde sammen og tro på det man gjør, avslutter Liverpool-manageren, ifølge Liverpoolfc.tv.