Kevin Keen ferdig i LFC

Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, takker Steve Clarke og Kevin Keen for deres tjenester etter at det nå er bekreftet at de to førstelagstrenerne har forlatt Liverpool FC.

Liverpool Echo melder at både Steve Clarke og Kevin Keen, som begge var en del av Kenny Dalglish’ støtteapparat, har kommet til enighet med Liverpool om å avslutte arbeidsforholdet. Det var ventet at begge ville forlate klubben etter at Kenny Dalglish ble erstattet med Brendan Rodgers i forrige uke. Rodgers har planer om å ansatte Colin Pascoe, som var hans høyre hånd i Swansea City, som sin assistent. Også fysisk trener Glen Driscoll og analysesjef Chris Davies skal med fra Swansea. Ansettelsene er ennå ikke bekreftet av Liverpool FC fordi det ennå gjenstår noen detaljer med Swansea.

Clarke og Keen passet ikke inn i Rodgers' fremtidsplaner, men Ian Ayre takker duoen for jobben i Liverpool FC.
- Steve og Kevin er gode profesjonelle. Begge kan være stolt av bidraget de har gitt Liverpool Football Club, sier Ian Ayre til Liverpool Echo.

- De jobbet sammen med Kenny Dalglish og hjalp å bringe stabilitet tilbake i Liverpool. Vi vil alltid være takknemlige for det harde arbeidet de la ned i løpet av tiden hos oss.

Steve Clarke la inn sin avskjedssøknad da Liverpool valgte å skille lag med Kenny Dalglish, men klubben avslo søknaden. Brendan Rodgers har imidlertid gjort det klart overfor klubben at han ønsker å hente inn sin egen stab, og da ble Liverpool FC enig om å avslutte arbeidsforholdet med Steve Clarke.

Det forventes at Brendan Rodgers vil bli mer involvert på treningsfeltet enn Kenny Dalglish, som overlot det ansvaret til Clarke og Keen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.