Kjempekamp av McLaughlin

Ryan McLaughlin skaffet straffespark, hadde målgivende pasning og scoret ett mål da Nord-Irland U19 slo Moldova hele 8-1 i en EM-kvalifiseringskamp i Portadown i ettermiddag.

Liverpool-backen var spilleklar etter hodeskaden han pådro mot Hellas på fredag, og startet dagens kamp for Nord-Irland.

Vertene overkjørte Moldova i denne kampen, og ledet hele 5-0 ved pause. McLaughlin spilte en svært god førsteomgang, hvor han la frisparket i forkant av hjemmelagets andre scoring etter 21 minutters spill. Deretter skaffet han straffesparket som resulterte i 4-0 etter 29 minutters spill, da han driblet seg inn i 16-meteren og ble felt. Så rundet han av av første omgang med å score Nord-Irlands femte for dagen, med et lavt skudd i lengste hjørne fra 20 meters hold. Liverpool-backen spilte hele kampen, og hadde også et par gode avslutningsforsøk etter pause som nær hadde gitt tellende resultat.

Dagens storseier var imidlertid ikke nok for Nord-Irland. Det blir ikke noe EM-sluttspill på McLaughlin og hans lagkamerater. I den andre kampen i gruppen vant nemlig Tsjekkia 2-1 over Hellas, noe som betyr at Nord-Irland ble nummer tre i gruppen. Hadde Hellas vunnet den kampen, hadde Nord-Irland tatt andreplassen og gått videre.