Kun 2120 billetter på Old Trafford

Av sikkerhetsmessige årsaker får Liverpool kun 2120 billetter til kampen mot Manchester United på Old Trafford lørdag 11. februar.

Til kampen på Old Trafford om en drøy uke har Liverpool FC kun fått tildelt 2120 billetter mot normalt 3100. På Anfield i oktober fikk Manchester United redusert sin billettkvote fra 3015 til 1965 på grunn av at Manchester United-supporterne hadde stått under lagenes møte i fjor, og dessuten blokkert ganger og trapper. Liverpool kommune lempet på restriksjonene til FA-cupmøtet forrige helg. Av kravet på 15% av tilskuerkapasiteten i FA-cupkamper, som tilsvarer cirka 6400 billetter på Anfield, fikk Manchester United 5319.

Nå må Liverpool avfinne seg med å sende 1000 supportere færre enn vanlig til Old Trafford. En United-talsmann gir ikke inntrykk av at det er takk for sist, men sier det står sikkerhetsmessige årsaker bak begrunnelsen om redusert kvote.
- Sikkerheten til supporterne er viktig. I en detaljert risikovurdering av kampen utført av oss og avtalt med Safety Advisory Group, som inkluderer Greater Manchester Police og Trafford Council, har det resultert i at Liverpool mottar en redusert kvote til denne kampen. Det ble ansett som nødvendig å ha ekstra vakter og segregering, sier en United-talsmann til Manchester Evening News.