Kun England aktuelt for Sterling

Raheem Sterling sier at hans landslagskarriere kommer til å være med England. Han ønsket ikke å skifte til Jamaica hvor han ble født og bodde de seks første årene av sitt liv.

Raheem Sterling har representert England på alle aldersbestemte nivåer fra U16. Kantspilleren fikk sin A-landslagsdebut mot Sverige i november.

- Det var en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg kan huske at jeg som 15-åring satt hjemme og håpet at jeg skulle bli innkalt på U16, så å bli innkalt til seniorlandslaget noen år senere var noe av det beste som har hendt meg, sier Raheem Sterling til Daily Mail.

Horace Burnell, president i Jamaicas fotballforbund, hadde samtaler med Sterling i oktober om å bytte landslaget. Sterling ønsker imidlertid å fortsette for England.

- Jeg har jamaicanske røtter, men ingen har lagt press på meg, noe som er bra. Jeg kan ikke snu ryggen til England fordi jeg har kommet opp gjennom det engelske ungdomssystemtet og avansert derfra.

- Jeg kan ikke bytte. Så det var bra for meg å bli tatt ut og få min debut. Det kommer til å bli England 100 prosent fra nå.