Kuyt og Maxi får fortsette i LFC?

Liverpool Daily Post skriver at Dirk Kuyt og Maxi Rodriguez trolig får forlenget sine Liverpool-karrierer nå som Damien Comolli har forlatt klubben.

Lokalavisen skriver at fremtiden til de to 31-åringene skal vurderes på nytt av den sportslige ledelsen. Det var forventet at duoen ville forlate klubben til sommeren, men dette var som en følge av en anbefaling fra den avsatte fotballdirektøren Comolli.

Nå vil altså situasjonen til de to spillerne bli vurdert på nytt de kommende ukene, når Kenny Dalglish skal legge sine planer for sesongen 2012/13. Liverpool Daily Post skriver at Kuyt og Maxi fortsatt kan bli funnet overflødige og må finne seg nye arbeidsgivere, men det virker på langt nær så sikkert nå som de gjorde for bare noen uker siden.

Både Kuyt og Maxi startet Liverpools siste kamp, mot West Bromwich, hvor de røde gikk på sitt sjuende tap på de 10 siste ligakampene. Liverpool ligger dermed på 8.plass på tabellen, og risikerer å få sin dårligste ligaplassering i toppserien siden de rykket ned i 1954.

- Det har vært noen frustrerende uker i ligaen, men gjennom rekken av skuffende resultater har vi jobbet hardt på trening hele tiden. Vi ønsker å bevise, både som enkeltspillere og som lag, at vi er bedre enn ligaplasseringen tilsier for øyeblikket, uttaler Kuyt til Daily Post.

- Vi har tapt for mange kamper og for mange poeng i ligaen, men vi har fortsatt noe å spille for. Vi har muligheten til å vinne to cuper denne sesongen, noe som i så fall vil gi oss et løft, legger han til.

- Uansett hva som skjer, er vi ikke fornøyd med vår ligaposisjon. Noen ganger har vi vært veldig nære å vinne kamper, og vi har følt at vi hadde fortjent å vinne dem. Men vi kan ikke synes synd på oss selv. Vi kan ikke se oss tilbake. Vi ønsker å endre på dette, og vil gjøre vårt ytterste for å klare det, avslutter nederlenderen.