Kuyt stolt over 50

Dirk Kuyt oppnådde et halvt hundre ligamål for Liverpool FC i og med hans scoring i Wolverhampton, et stolt øyeblikk for den lojale nederlenderen.

Dirk Kuyt har vært en stabil målscorer på Anfield, til tross for at han ikke har blitt den spydspissen man nok hadde i tankene da han kom fra Feyenoord. Selv med en rolle ofte ute på kanten har 31-åringen nettet et tosifret antall mål i alle sine fem første sesonger for de helrøde. I inneværende sesong har det imidlertid gått tråere, og hvor målene mot Manchester United og Wolves denne uka er hans første fulltreffere i 2012.

- Endelig fikk jeg scoringen, kommenterte Kuyt etter at 3-0 målet på Molineux også betydde en jubileumsscoring.

- Det var stort å score vinnermålet mot United og det var et stolt øyeblikk å score ligamål nr. 50 for Liverpool.

- Det er noe som gjør meg virkelig stolt da det ikke er mange nederlendere som har kommet over hit og gjort det. Det er spesielt å få oppleve.

- Det viktigste var likevel at laget vant en fortjent seier. Det var virkelig viktig for oss å slå tilbake ved å komme til finalen i Carling Cup og å vinne over Manchester United.

- Det var en vanskelig kamp mentalt, spesielt etter de resultatene vi hadde mot klubbene fra Manchester, men vi gjorde en god kamp og det ble understreket ved at tre forskjellige scoret målene. Det var stort for meg å score igjen og jeg håper nå å holde det gående og å få flere mål.

- Måten vi har slått tilbake på etter Bolton viser den mentaliteten som nå er i troppen. Det er god stemning i garderoben og vi ser nå fram mot Tottenham på mandag, som blir nok en viktig kamp i kappløpet om å bli topp fire.