Kuyt tror på flere scoringer

Dirk Kuyt har slitt med formen denne sesongen, men ble den store helten med sin sene scoring som sikret avansement i FA Cupen på lørdag. Aksepterer at han ikke kan spille hver uke.

Dirk Kuyt har kun startet 15 kamper totalt denne sesongen, og kom på lørdag inn for tiende gang. Nederlenderen har vist varierende form denne sesongen, og matchvinnerscoringen på lørdag var bare hans andre for sesongen - det første kom  mot Brighton i Carling Cup.

- Det var en deilig følelse da ballen traff nettet, og spesielt ettersom jeg ikke har scoret så mange, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Forrige sesong scoret jeg hattrick mot United, og det var spesielt - men å score det avgjørende målet så sent med så mye på spill var kanskje enda bedre.

- Jeg har vært vant med å spille hver kamp de siste ti årene, men det er managerens avgjørelse, og det må du respektere, spesielt om manageren heter Kenny Dalglish.

- Jeg må bevise hva jeg kan på banen og på trening. Jeg har spilt mer og mer nå etter starten på året. Jeg føler meg sterkere, og for meg var det bare et spørsmål om tid før jeg kom til å score igjen.

- Vi har alle oppturer og nedturer i livet. Forrige sesong da Kenny kom så spilte jeg hver kamp og scoret mer enn ti mål, men denne sesongen har jeg slitt litt, men dersom jeg fortsetter å spille som dette vet jeg at jeg vil score flere mål.

Kuyt skryter også av angrepspartner Andy Carroll, som sendte nederlenderen alene gjennom med en perfekt heading i det 88. spilleminutt.

- Jeg synes Andy spilte en stor kamp, og han jobbet veldig hardt. Jeg vet det er tøft å spille alene på topp, men han kjempet gjennom hele kampen og var viktig bak begge scoringene. Headingen for det siste målet var noe jeg hadde sagt til han. Jeg sa han skulle vinne duellen og stusse videre, og han gjorde det perfekt.

- Jeg har vært spiss hele livet, så når det dukker opp en mulighet så vil jeg ta den. Jeg har mye tro på meg selv og alle spillerne rundt meg har alltid støttet meg, slik jeg prøver å støtte dem. Når ting ikke går så bra må du bare fortsette å jobbe hardt.

- Vi er alle sammen om dette. Dersom du vil oppnå noe må det gjøres sammen. Dette er ikke noe enmannslag - det handler om 11 spillere på banen som utfører jobben.